Selvisi miksi Kela ruuhkaantunut.

kelaksi

Ei ihme,että kelassa ei ehditä toimeentulohakenuksia tai muutakaan käsittelemään ainakaan niissä kaupungeissa,jossa maahanmuuttajia.
Uskaltaako kukaan virkailija edes tätä ääneen sanoa,mutt esimerkiksi Helsingissä Kelassa aula täynnä ihmisiä,jotka eivät osaa kaavakkeita edes aloittaaa täyttämään ja luukuilla myös yhden ulkomaalaisen/kielitaidottomien kanssa menee aikaa mittavasti.
Ja näyttää heille avustajia riittävän.
Niin onko oikein,että tämän takia jotkut maassa ikänsä asuneet joutuvat kärsimään?
Surullista.
Mutta eihän näistä saa kukaan puhua.

12

310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stradivarius

      Ei Suomea enää ole. Maailma muuttu, mutta suomalainen ei, ja siksi olemme tuhoon tuomittu kansa ja paremmin sopeutuvat ihmiset tulevat ottamaan paikkamme.

      Tyytykäämme siis osaamme, sillä tuhoon ajavaakaan esivaltaa vastaan ei suomalainen nouse, niin suuri ja syvään iskostettu on herranpelko, vaan mielummin muristen ja hampaat irvessä kaivetaan oma hautamme.

    • epätoivoinenToive

      Epäreilua, monilla hätä millä maksaa asuminen ja ruoka. Turvapaikanhakijoiden kulut pitäisi ottaa hyväosaisilta perittävästä maahanmuuttoverosta ja jostain muualta kun Kelasta. Kela oman maan asiakkaille ja turvapaikan saaneille.

    • vaikeaaon

      Kannattaisko mennä vaikka töihin, ei tarvis kelan luukulla notkua. Olen etsinyt työntekijöitä siivousalan töihin mutta huonolla menestyksellä. Selityksiä on etuuksien menetys ja työajat. Maahanmuuttajien palkkaaminen ei onnistu kun eivät saa oleskelulupaa, pankkitiliä ei pysty avaamaan. Nuo asiat kuntoon niin saatte taas keskenänne viettää aikaa kelassa kenenkään häiritsemättä.

      • adfadfdsfdfadsfasdfa

        Maksa viilimiäs maahanmuuttajalle käteisenä suoraan handuun!


      • Mnbvhytgcvb

        Miksi et mainosta täällä avoimia työpaikkojasi jos niitä niin kovasti on? Ehtoja kyllä ovat ne ettei henkensä tai terveytensä uhalla tarvii öisin kulkea kaupungilla raiskaajasaalistajien joukossa. Ei kukaan afrikassakaan lähde yötyöhön leijonien sekaan.


      • Inisnööri_Siivooja

        Vai tarjoat työtä?

        Laitapa tähän ketjuun tiedot firmastasi, niin tulen hommiin heti. Siivous onnistuu vaivatta, samoin aika monet muutkin työtehtävät, mitä firmassassi voisin tehdä paremmin, tehokkaammin sekä tuottavammalla tavalla ja kuin ne nyt siellä tehdään. Mutta veikkaanpa, että et halua tekijöitä ja osaajia, vaan orjia.


      • ghjjkjlkjk

        Jos etsit siivoojaa kohtuullisen ajomatkan sisällä vaikka vain päiväksi tai kahdeksi viikossa, vähintään se kymmenen euroa tunti, tulen heti. Jos tarjoat palkan käteisenä, 8e tunti riittää minulle. Jos taas kuvittelet, että ajaisin 50km päähän pariksi tunniksi joka aamu tai ilta, jää kuvitelmiisi. Työmarkkinatuki on veron jälkeen 130 euroa viikko. Jos sen yli tienaisin päivässä tai parissa, toki mieluusti jättäisin työttömyystuen. Jollain kuitenkin pitää elää.


    • Nuukasisko

      Kannattaisi maksaa ensiksi kunnon palkkaa, että pystyisi asumiskulunsa maksamaan, ettei ensiksi tarvitsisi mennä sossun luukulle jonottamaan. Kun tarvitsee mennä sosuun muutenkin, miten kannattaa lähteä töihin, kun jää käteen vähemmän rahaa. Vuokrat pitäisi saada alemmaksi, ihan törkeetä rahastusta. Lämmitys maksaa paljon ja se johtuu valtion verotuksesta.

    • miki-66

      Kyllähän se on niin että homot ja lesbot ynnä muut sukupuolettomat olennot kaikenmaailman oikkuineen kuormittavat Kelaa.

    • jkll

      Nyt Kela huutaa kuntia apuun, purkamaan toimeentuloasioita. Kuka tämän alunperin keksi tämän hulluuden. Oli hölmö päätös. Olis mennyt entisellä painollaan.

      • Steinbec

        Vähän veikkaan että tässä oli taustalla jotenkin tarve lisätä kuria, eli tehdä kaikille kuukauden päätöksiä käsittämättä että se tarvitsee lisää resursseja. Itsekin sain ennen sossusta puolen vuoden päätöksiä. Nyt jos mulle aletaan tehdä kuukauden päätöksiä, niin työn määrä kuusinkertaistuu. Kuukauden päätökset moninkertaistavat työmäärän. Siinä ei edes työtehon tuplaaminen riitä silloin mihinkään.

        Summa summarum, muutoksen edustajilla ei tainnut olla käsitystä kuinka pitkiä päätöksiä ja kuinka suurelle joukolle sossu ennen teki. He luulivat että toimeentulotuen nosto on enemmistölle väliaikainen, parin kuukauden juttu.
        Eivät käsittäneet, kuinka suuri määrä ihmisiä tässä maassa on täysin PA ja pitkään.
        Jos on virkamies ja saa tietonsa jostain tilastokeskuksen luvuista, niin täysin metsäänhän siinä päätyy todellisesta tilanteesta, joka ei näy tilastoissa.


    • jkll

      On tämä hölmöjen päättäjien maa. Ei tiedetä ihmisen perusasioista tarpeeksi, mikä vaikuttaa mihinkin. Vielä, kun laskutaito puuttuu, soppa on valmis.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe